top of page

Design Perron 2016

In korte tijd heeft Design Perron zich ontwikkeld tot een vaste waarde binnen de Dutch Design Week. Het Design Perron vindt dit jaar voor de 4e keer plaats op de Fuutlaan 12-14 te Eindhoven. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar exposanten voor in het pand van Opvallers en op het ervoor gelegen buitenterrein. Hieronder geven we een idee van de plannen voor 2016. Klik op de plaatjes voor meer info!

Meld je hier aan!

Deelname- voorwaarden downloaden!

DESIGN
DESIGN

Het Design Perron heeft dit jaar nieuwe ruimtes ter beschikking. Prijzen Design Perron 2016 (excl. inschrijving DDW) Minimale afname 5m2. binnen € 60,-/m2 ex. btw buiten € 40,-/m2 ex. btw Dit is kale huur zonder gebruik van stroom of verlichting, dit is apart bij te bestellen tegen een meerprijs. Schrijf je je in vóór 1 juli 2016 dan krijg je EarlyBird korting!

press to zoom
DISCOVER
DISCOVER

Achterop het Design Perron komt in het najaar 'Working Friends' te zitten. DP krijgt tijdens de DDW prachtige grote hallen ter beschikking. Voor de hele hal kunnen wij een mooie aanbieding doen. Interesse in de hal of een kleine plek? Mail ons!

press to zoom
BRAND
BRAND

Dit jaar gaan we samen met Opvallers een brug slaan tussen designers en brands. We zijn met speciaal op maat gemaakte ideeën bezig waarbij we brands en designers koppelen met als doel samen het proces en evt. eindproduct tijdens de DDW te tonen. Ben jij momenteel met een merk bezig en wil je meedoen aan Design Meets Brands, laat ‘t weten!

press to zoom
LISTEN
LISTEN

Dit jaar verhuren we de zaal die vorig jaar door Sint Lucas is ingericht ook voor lezingen en events (±238m2). In deze zaal kunnen maximaal 100 mensen. per uur: € 75,- ex. BTW dagdeel (4u): € 250,- ex. BTW dag (8u): € 500,- ex. BTW Mocht je een leuk idee hebben laat het ons weten!

press to zoom
SHOP
SHOP

De Design Perron Pop-Up Shop was vorig jaar een groot succes. Aangezien de DDW geen verkoop show is, bieden wij in de pop-up shop een selectie van de producten van Design Perron exposanten aan.

press to zoom
EAT
EAT

Ook dit jaar schenkt Bitter & Real heerlijke koffie en thee en maken zij biologische broodjes om je vingers bij op te eten! www.bitterandreal.nl

press to zoom
PUBLISH
PUBLISH

We willen kijken of we dit jaar iets meer kunnen faciliteren mbt de pers. Op dit moment is dat nog niet duidelijk hoe dit vorm gaat krijgen, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

press to zoom
HELP
HELP

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team voor en tijdens de DDW willen komen helpen met oa op- en afbouw, pr en marketing, shop hulp etc. Stagiaires zijn ook welkom! Wil je meer info? Mail ons!

press to zoom
bottom of page